Алтернатива на това управление хората могат да открият в БСП. Това коментира в студиото на Добро

...
Алтернатива на това управление хората могат да открият в БСП. Това коментира в студиото на Добро
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Не виждам какво по-различно може да предложи нова формация

Алтернатива на това управление хората могат да открият в Българска социалистическа партия. Това коментира в студиото на „ Добро утро, Европа “ заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин. Той прикани левите хора да се консолидират около единствената лява групировка, която е потвърдила своята непоклатимост във времето.

„ Алтернатива на това ръководство има, може би към момента не е припозната – за това би трябвало да работим. Тази опция е Българска социалистическа партия и считам, че ние го потвърждаваме всеки ден – и с работата си в Народното събрание, и с позициите, които заемаме обществено “, уверен е Вигенин.

Не виждам какво по-различно и ново може да предложи някаква нова групировка – по този начин разяснява той регистрацията в патентното ведомство на комерсиалната марка „ Политическа партия 3 март “.

„ Новите обединения, които до момента се показваха, нормално бяха свързани и с нови лица, които излизат на политическия терен. Към момента се въртят едни остарели лица, които са минали през разнообразни партии, или са минали през ръководството. Конкретно госпожа Весела Лечева дълго време беше член на Българска социалистическа партия, неотдавна напусна – в този момент разбираме за какво “, разясни зам.-председателят на Народното събрание.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР